Over Ons

ECS-POWER wordt geleid door een team die ervaring en ambitie combineert. Een jong dynamische team die de groei, evolutie en innovatie schragen en mee uitbouwen.

ECS-POWER valt terug op de expertise van Boone hydro-electro die actief is sinds 15 jaar in de wereld van de zonnepanelen. De nodige kennis en expertise om een correct advies en een vlekkeloze uitvoering te garanderen

over ons ec-power

Onze missie

Bij ECS-power zetten we ons in om hernieuwbare energie voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zijn van mening dat het gebruik van zonne-energie niet alleen milieuvriendelijk maar ook economisch haalbaar is. Onze missie is om hoogwaardige zonnepanelen en uitzonderlijke klantenservice te bieden om onze klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en te besparen op energiekosten.

Batterijen België

Expertise & Ervaring

Met meer dan tien jaar ervaring in de zonne-energie-industrie heeft ons team van experts een grondige kennis van de nieuwste technologieën en trends in de sector. Deze kennis gebruiken we om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun energiebehoefte. Of u nu een huiseigenaar, een ondernemer of een maatschappelijke organisatie bent, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen bij de overstap naar hernieuwbare energie.

Zonnepanelen

Toewijding aan duurzaamheid

Bij ECS Power zetten we ons in voor duurzaamheid in alle aspecten van ons bedrijf. Van het inkopen van materialen tot productieprocessen, we zorgen ervoor dat onze producten en werkwijzen een minimale impact hebben op het milieu. We streven er ook naar om onze klanten te informeren over de voordelen van zonne-energie en hoe dit een positieve invloed kan hebben op hun leven en de planeet. Ons doel is om een verschil te maken, paneel voor paneel.

Een gratis bezoek van onze adviseur

Heeft u plannen om zonnepanelen te laten leggen? Dan is het in de eerste fase belangrijk dat bekeken wordt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Onze mensen komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van de oppervlakte, oriëntatie en hellingshoek brengen we elke situatie in kaart. We luisteren naar uw wensen en maken een correcte offerte op maat.