Batterijen

Met een thuisbatterij kunt u de opgewekte zonne-energie opslaan en deze gebruiken wanneer het u uitkomt.

Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste thuisbatterij voor uw behoeften en installeren deze efficiënt en nauwkeurig.

Ons proces

Samenwerken met ECS-power in 3 eenvoudige stappen

Step 1

Consultatie & indicatief voorstel

Onze experts komen bij u langs voor een gratis consultatie om uw energiebehoeften te bespreken en te bepalen of een thuisbatterij geschikt is voor uw situatie. Op basis van uw behoeften en budget, maken we een indicatief voorstel op maat om u een idee te geven van de kosten en de mogelijke besparingen.

Step 2

Plaatsbezoek & finale offerte

Als u geïnteresseerd bent in ons voorstel, komen we graag langs voor een plaatsbezoek om uw huis en elektrische installatie te inspecteren. Op basis van onze bevindingen maken we een finale offerte op maat, waarin we de kosten en mogelijke besparingen specificeren.

Step 3

Uitvoering & nazorg

Na uw goedkeuring starten we de installatie van uw thuisbatterij. Ons team van experts zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte installatie. Na de installatie bieden we u uitgebreide nazorg aan, zodat u altijd kunt genieten van een optimaal werkende thuisbatterij.

Ons Aanbod

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve producten en laten de mogelijkheid open uw installatie van bij het begin of later uit te breieden vanaf 5kWh - 75kWh

BYD B-Box Premium HVS

De nieuwe opslaggeneratie met driefasige noodstroom

Pylontech Force H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Ons team staat voor je klaar!

We bieden gratis consultaties aan om de beste thuisbatterij te vinden die past bij je specifieke energiebehoeften en budget. Als je liever een offerte ontvangt zonder een bezoek ter plaatse, kan dat ook online.