Laadpalen

Onze laadpalen bieden u de mogelijkheid om uw elektrische voertuig snel en veilig op te laden. Wij bieden verschillende soorten laadpalen die geschikt zijn voor thuis, op het werk en in openbare ruimtes.

Onze deskundige technici kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste lader voor uw behoeften en zorgen voor een probleemloze installatie.

Ons proces

Samenwerken met ECS-power in 3 eenvoudige stappen

Step 1

Consultatie & indicatief voorstel

Onze deskundige adviseurs komen bij u thuis voor een consultatie over de beste manier om uw laadpalen te installeren. Tijdens deze afspraak bespreken we uw behoeften en bieden we een indicatief voorstel aan, zodat u een idee heeft van wat u kunt verwachten qua kosten en tijdlijnen.

Step 2

Plaatsbezoek & finale offerte

Als u tevreden bent met ons indicatief voorstel, plannen we een plaatsbezoek in om uw woning en elektrische installatie te evalueren. Onze technische experts zullen de beste locatie bepalen voor uw laadpaal en u voorzien van een definitieve offerte. Deze offerte omvat alle kosten en een nauwkeurige schatting van de benodigde tijd.

Step 3

Uitvoering & nazorg:

Als u akkoord gaat met de offerte, plannen we de installatie in en voeren we deze uit op de afgesproken datum. Onze technische experts zullen de installatie van uw laadpaal voltooien en u alle nodige informatie geven over het gebruik ervan. We bieden ook nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw laadpalen in perfecte staat blijft en voldoet aan uw behoeften.

Ons Aanbod

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve producten en laten de mogelijkheid open uw installatie van bij het begin of later uit te breieden

Laadpalen
PulsarPlus

Wallbox Pulsar | Max. 22kW

De slimme en krachtige EV-lader voor thuis.

Laadpalen kopen belgië

Wallbox Commander 2 | tot 22kW

Meer dan een oplader, een zakelijke oplossing

Laadpalen kopen belgië

Wallbox Copper SB | Tot 22 kW

Veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie voor bedrijven.

Smappee-EV-Wall-Business-EV-Line-range

Smappee Wall Charger | tot 22kW

Tot 6x goedkoper laden met slim energiebeheer

Overstap maken naar elektrisch rijden?

Als je liever een offerte ontvangt zonder een bezoek ter plaatse, kan dat ook online. Kies vandaag nog voor de toekomst van elektrisch rijden en neem contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het installeren van een laadpaal in je huis!